ALL-PURPOSE PIÑON SALVE REVIEWS

Wij horen graag hoe onze producten een verschil hebben gemaakt in je leven. En we zijn nieuwsgierig op welke verschillende manieren je het gebruikt. Lee heeft oorspronkelijk de salve ontwikkeld om haar droge handen en voeten te behandelen. Dankzij de input van onze klanten is de lijst met toepassingen aanzienlijk gegroeid. Hieronder lees je de reviews van onze klanten.


Cisca: 
Van mijn dochter heb ik jouw nieuwe product gekregen om de (altijd aanwezige) kloven in mijn vingers te behandelen. En tot mijn grote verbazing blijkt 'Mom's Stuff - All Purpose Pinon Salve'  bijzonder snel en goed te werken. En ik heb werkelijk van alles en nog wat geprobeerd. Waar ik normaal gesproken met veel smeren toch zeker een week bezig ben om een kloof weer dicht te krijgen, het maakt niet uit wat ik gebruik, ging dit met mama's spul toch wel veel sneller. Ze waren binnen 3 dagen dicht. En ik had er speciaal een paar voor je bewaard, om een eerlijk beeld te geven.Ik wist echt niet wat me overkwam.Dus ik wil graag een potje bij je kopen........ 


Hennie: 
Via Jacqueline ben ik in aanraking gekomen met 'Mom’s Stuff - All Purpose Pinon Salve', wat in belangrijke mate mijn huidirritaties aan mijn vingers heeft verminderd. 


Ellen: 
Ik had een raar, ruw plekje in mijn nek wat zo weg was na een paar keer smeren met 'Mom’s Stuff - All Purpose Pinon Salve.'  Verder had ik schrale, geïrriteerde knokkels van mijn vingers nadat ik (weliswaar met tuinhandschoenen) een lading brandnetels uit de tuin had getrokken. ’s Avonds voor het slapen Mom’s Stuff gesmeerd en de volgende dag perfect! 


Frederique: 
'All Purpose Pinon Salve'  is top! Hardnekkige kloofjes aan mijn vingers waren in enkele dagen gedicht en verdwenen. Ook op ruwe plekjes op mijn ellebogen helpt dit product van Mom’s Stuff goed. Inmiddels heeft het potje een vaste plek in mijn badkamer! 


Karoline:
Het wordt tijd mijn bevindingen te delen....maart 2015 begonnen met 'Mom's Stuff' zo van het is een natuurproduct dus kwaad kan het in ieder geval niet....en als Jacqueline er vertrouwen in heeft is het de moeite waard te proberen. Mijn gevoel was zeker nog niet overtuigd van de werking. Als kind zijnde is het ooit begonnen tussen mijn tenen en volgens de dokter was het zwemmerseczeem....ik zwom destijds 6 dagen in de week dus ik vond het logisch en nam het voor lief...periodes van wel en niet wisselden zich af...alle poeiers en zalfjes van de drogist en de dokter zijn erop geweest en het is nooit lang weg gebleven. De dermatoloog had iets nieuws en...nou ja het werd erger en ik had er geen zin meer in...wanneer de pijn of de jeuk er langer dan een week voor zorgde dat ik niet kon slapen haalde ik antibiotica en dat hielp....even. De laatste jaren is het niet meer weg geweest. Nog wat alternatieve therapieën eroverheen en toen vorig jaar mijn andere voet ook begon weer naar een dermatoloog geweest...want wat als het nou straks over mijn hele lijf zit....Gevalletje constitutioneel geworden eczeem na bacteriële infectie (webtoe syndroom) vette antibiotica absoluut noodzakelijk...want anders...Het is 1 week weggeweest en kwam net zo hard weer terug. Voet-peelings, ochtendurine enfin roep maar en ik heb het op mijn voeten gehad....Ik was net begonnen de bacteriën "moe" te maken met een azijnbad elke avond....de jeuk verdween maar mijn huid werd er nog slechter van.

Toen kwam Jacqueline met 'All Purpose Pinon Salve" van Mom's Stuff en sinds maart smeer ik het dus 's morgens en 's avonds op mijn voeten. Heel snel merkte ik verandering...te snel om het uit te durven spreken....te snel om er ook maar iets van te denken...ooit heb ik mogen ervaren hoe krachtig iets blijft als je het niet deelt...op dit moment wisselen momenten van niet zichtbaar zijn van eczeem zich af met af en toe een beetje.....en ik weet dan goed waar het van komt...helemaal weg is het nog niet maar wat je opgebouwd hebt in 30 jaar is niet zomaar weg...Voor brandwonden en andere huidbeschadigingen werkt het 100%...Er kwam niet eens een lelijke blaar met vocht bij het verbranden van mijn duim en vingers aan open vuur. Schrale plekken in mijn gezicht verdwenen binnen no time. Ik heb tegenwoordig standaard kleine potjes, want zodra ik een toepassing zie, wil ik graag dat de ander direct kan ervaren hoe het werkt...vaak krijg ik na 2 of 3 dagen een reactie...he het is al weg...Ga het vooral zelf ervaren maar ik ben helemaal om en smeer het overal op!


Jane:
Ik moet zeggen dat mijn zoon enorme luieruitslag had en dat was in drie luierwisselingen dankzij de All Purpose Pinon Salve verdwenen! Geweldig! We zijn dol op jullie balsem en gebruiken het voor van alles. Ik heb drastische verbeteringen gezien op mijn eigen huid, eczeem bij mijn baby en bij een brandwond.