FACE BALM REVIEWS

Wij horen graag hoe onze producten een verschil hebben gemaakt in je leven. Hieronder lees je de reviews van onze klanten.


Marlene: 
Heerlijke balsem, je hebt maar weinig nodig en het trekt snel en goed in de huid. Je voelt echt dat er alleen maar natuurlijke ingrediënten in zitten. En het ruikt erg lekker! Elke ochtend een klein cadeautje!

Susanne:
Ik ben Susanne, 55 jaar. Ik heb geen lastige huid en ik heb nooit veel aandacht besteed aan de verzorging. Een behoorlijke dagcreme (Clarins, Chanel, Vichy) deed het altijd wel. Wel is mijn huid doorgaans behoorlijk zwaar belast geweest: 25 jaar internationaal optreden en (nog steeds) zeker 6 vliegreizen per maand. En ik ben graag buiten, in de zon en ik zwem regelmatig... Sinds 3 maanden gebruik ik Mom's Stuff en ik sta paf! Zo kan echte goede huidverzorging dus zijn! Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en ziet er stralend uit. Op de verzorging van de huid rond mijn ogen ben ik wel altijd heel kritisch geweest: ik heb 2 keer een ooglidcorrectie gehad, ik heb snel wallen en ik draag harde lenzen...Nu doe ik de balsems, zowel voor overdag als voor 's nachts, gewoon ook rond mijn ogen. Geweldig! Geen aparte oogcreme meer nodig!

Mariel:
Ik gebruik de facebalms van Mom's Stuff. Super goed, biologisch, niets chemisch. Een heerlijke mix van natuurlijke oliën, een echte superfood. Na je 1e potje wil je nooit meer iets anders!


Eva:
Sinds ik een auto-immuun aandoening heb, ben ik mijn best gaan doen om natuurlijke schoonheidsproducten te gaan gebruiken en wil ik zoveel mogelijk schadelijke chemicaliën vermijden die slecht kunnen zijn voor mijn lichaam. Dus ik hou ervan dat alle producten van Mom's stuff met de hand worden gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten. Wanneer ik de Protective Day Face Balm gebruik, voelt mijn huid volledig gehydrateerd aan en jeugdiger! I love it! Ik gebruik deze geweldige gezichtsbalsems niet alleen op mezelf, ik wrijf het ook op de wangen van mijn kinderen voordat ze gaan slapen. Mijn zoontje heeft een zeer gevoelige huid en krijgt soms eczeem uitbraken op zijn wangen. De Nourishing Night Face Balm is sterk genoeg om zich van zijn eczeem te ontdoen, terwijl het ook zacht genoeg is om het niet te verergeren. 


Kay:
Ik heb de Protective Day Face Balm echt getest! Sinds 1978 ben ik een outdoor-, klim- en reddingsinstructeur en mijn huid wordt voortdurend blootgesteld aan zon, wind en vrieskou. Gelukkig ben ik toen ik 30 was begonnen met het gebruik van zonnebrand, maar dat alleen was niet genoeg. Ik heb door de jaren heen veel verschillende producten gebruikt om mijn huid te verzorgen, maar ik heb nog nooit iets gevonden dat zelfs maar te vergelijken is met deze gezichtsbalsems! Hoewel ik al vele jaren regelmatig de All Purpose Pinon Salve heb gebruikt, vind ik de lichte, frisse geur van de Protective Day Face Balm heerlijk. Ik vind het fijn om te weten dat deze heerlijke geur van nature voortkomt uit de pure ingrediënten die worden gebruikt om ze te maken. De All Purpose Pinon Salve heeft prachtige, natuurlijke zonnebrand-creme eigenschappen, maar de Day Face Balm is twee keer zo beschermend! Ik gebruik het vooral op mijn gezicht en hals. Of ik nu aan het raften, kajakken, wandelen of skiën ben, deze balsems beschermen en voeden mijn huid vele malen effectiever dan dure, chemische commerciële producten. Sinds de zeven maanden dat ik de balsems gebruik zie ik een aanzienlijke verbetering. Ik ben nu 60 jaar oud en ik heb maar weinig rimpels. Geloof me, deze balsems zijn de beste natuurlijke producten om te gebruiken voor een effectieve huidverzorging!


Kristy:
"I love the Mom's Stuff Face Balms" Ik ben een freelance make-up artist uit New York City en Los Angeles en ik heb altijd een potje met Protective Day Face Balm en Nourishing Night Face Balm bij me ongeacht de klus. Diverse acteurs, modellen en andere make-up artists zijn super enthousiast over deze producten wanneer ik ze bij hen gebruik. Ik heb gewerkt met mensen met een problematische huid, zoals eczeem, dermatitis of een uitgedroogde huid en de Mom's Stuff Face Balms hebben hen enorm geholpen! "Ik kan niet leven zonder deze producten!"