OVER ONS

NATURAL WAY OF LIFE

Wij van Mom's Stuff geloven dat 'n gelukkige huid de sleutel is tot 'n gelukkig leven. Sinds 1995 hebben wij al heel veel mensen geholpen om 'n "happy skin" te krijgen door producten te maken die puur, veilig en effectief zijn. Wij geloven in echte resultaten en we weten zeker dat je 't heerlijk zult vinden hoe onze natuurlijke producten je huid zullen laten voelen. 

Al onze natuurlijke ingrediënten zijn lokaal en/of ethisch verantwoord verkregen en zijn geselecteerd vanwege hun specifieke eigenschappen. Wij gebruiken geen vulstoffen (water, synthetica, stabilisatoren, goedkope wassen of oliën), wat betekent dat elk ingrediënt in onze producten een 'actief' ingrediënt is. Het resultaat: zeer geconcentreerde, 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten waarvan we overtuigd zijn dat je zoiets nog nooit eerder hebt geprobeerd. 

Al onze producten zijn origineel de recepten werden zorgvuldig ontwikkeld door Lee Bennion (ook wel bekend als Mom) en getest op familie en vrienden. Alles wordt met de hand gemaakt in onze werkplaats in Spring City, Utah.WAT BELOVEN WIJ

    -    Dierproefvrij (wij testen onze producten alleen op familie en vrienden)
    -    Geen giftige stoffen (sulfaten, parabenen, etc.)
    -    Geconcentreerde. effectieve formules zonder vulmiddelen. 
    -    Absoluut 100% natuurlijk, vervaardigd met de hoogste kwaliteit ingrediënten. 
    -    Handgemaakt met liefde. 


ONS VERHAAL

Lee Udall Bennion, ook wel bekend als ‘Mom’, is een vrouw met veel talenten. Naast het feit dat ze de bedenker en maker van alle producten is, is ze is een gerenommeerd schilder, fervent amazone, graag actief  in de buitenlucht, en gepassioneerd over haar gezin. Lee en haar man Joe (een  bekende pottenbakker), bouwde een eenvoudig, duurzaam leven voor zichzelf op het platteland in Utah. Ze hebben drie volwassen dochters en bieden ook een thuis aan talloze honden, katten, paarden, geiten, varkens, kippen en konijnen. Ze wonen prachtig op 2,8 hectare land waar ze een grote tuin hebben aangelegd en een boomgaard onderhouden. Lee en Joe zijn ook fervente ontdekkers van de vele  mooie canyons  in Utah en ze doen dit zowel te voet als per boot. 

Hun werk en het actieve buitenleven heeft wel het nodige effect gehad op hun huid, vooral van hun handen en voeten. Omdat ze geen enkele goede crème  konden vinden die echt de oplossing bracht voor hun uitgedroogde huid ging Lee in 1995 zelf experimenteren met het maken van diverse balsems. Ze liet zich hierbij inspireren door traditionele recepten en de ingrediënten die ze in haar omgeving tegen kwam. Het kostte haar 5 jaar om het juiste recept te bedenken en dat werd Mom's Stuff Salve. ( nu bekend als All Purpose Pinon Salve)

Naarmate het bedrijf en de productlijn groeide, is besloten om de bedrijfsnaam te verkorten tot Mom's Stuff. Maar ze blijven een klein familiebedrijf en ze maken nog steeds met veel liefde deze  superieure natuurlijke huidverzorging producten.
OVER MIJ

Ik ben Jacqueline Vermeij, schoonheidsspecialiste en importeur van 'Mom's Stuff'. In mijn praktijk "Van Binnen & Van Buiten" (www.vanbinnen-en-vanbuiten.nl) werk ik al jarenlang met 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten. Eigenlijk ben ik altijd op zoek naar bijzondere nieuwe producten en zo kwam Lee van 'Mom's Stuff' op mijn pad. Ik ben haar producten privé en in mijn salon gaan proberen en ik was meteen verkocht! Een klein eczeem plekje onder mijn oog was in 2 dagen verdwenen toen ik er de 'All Purpose Pinon Salve' opsmeerde en  mijn partner had al tijden last van kapotte huid boven zijn ogen. Ook dat genas prachtig na een dag of 3. Echt super! De Facebalms voelen heerlijk aan op je huid en zitten vol natuurlijke ingrediënten. Van mijn klanten kreeg ik ook verschillende positieve verhalen terug. Daarom hoefde ik niet lang na te denken om deze producten naar Nederland te halen en te gaan verkopen via deze webshop. Zodat jij ook kennis kunt maken met deze superieure huidverzorgingsproducten. Lees vooral ook de reviews om je ervan te overtuigen dat mijn mening met velen wordt gedeeld.
ONTMOET ONS TEAM

Lee Udall Bennion

De bedenker van alle producten

Zina Bennion

Commercieel + marketing directeur

Louisa Bennion

Copy editor

Adah Bennion

Verzend- en werkplaats manager

Jacqueline Vermeij

Importeur en leverancier Benelux


GIVING BACK! SHARE THE LOVE!

Wij willen ons bedrijf graag gebruiken om mensen die grote dingen doen in de wereld te helpen! ONE (One New Education) is 'n non-profit organisatie die individuele meisjes en hun families in ontwikkelingslanden helpen om middelen te bieden die ze nodig hebben om 'n opleiding te krijgen. Van elke aankoop gaat 'n percentage naar ONE om zoveel mogelijk meisjes op die manier te helpen om de vaardigheden te behalen die ze nodig hebben om te slagen.